Billettinformasjon

Billettkjøp
Manuelt salg i kinoens kiosk. Åpent fra 30 minutter før første forestilling til siste forestilling har startet

Oppmøte - adgang til forestilling
Når hovedfilm begynner og lyset slukkes i sal stenges adgang til forestilling. Dette gjøres av sikkerhetshensyn og av hensyn til publikum som ikke skal forstyrres unødvendig. Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon.

Jeg ser ikke noe program for den dagen jeg ønsker, er kinoen stengt?
Vi setter opp program for syv dager av gangen, som hovedregel på mandager, for perioden fra førstkommende fredag til torsdag i uken etter. Enkelte spesielle forestillinger har lengre tids forsalg og ligger derfor tidlig inne i programoversikten, og det kan da se ut som at det er "huller" i programmet vårt - men vi er altså åpne 362 dager i året!

Kulturrabatt for ungdom
Molde Kino deltar i prosjektet Kulturkort for ungdom i samarbeid med Møre og Romsdal fylkeskommune. Ordninga gir ungdom kr. 30,- i rabatt på kinobilletter.

Ordninga gjeld for ungdom i alderen 15 - 20 år.

Ungdom vil få kjøpt kinobillettar med Kulturrabatt ved å vise gyldig legitimasjon. Rabatten er personlig, og hver enkelt ungdom får defor bare kjøpe en billett.

Billettkjøp, -avhenting i kiosk
Du kan betale kontant, debetkort, kredittkort og med kinokort.

Billettkjøp Internett/Mobil
http://www.moldekino.no kan du handle billetter med kredittkort (VISA/MasterCard) og kinokort, samt skrive ut billettene hjemme. Med vår løsning for eBillett|mobil kan man enkelt kjøpe billettene på mobil

Billetter kjøpt på internett/mobil refunderes ikke.
Det gjøres oppmerksom på at for billetter kjøpt på internett tilkommer det et formidlings gebyr på kr. 6,00 pr billett.

Ledsagerbillett internett

Vi gjennomfører nå en prøveordning der det gis mulighet for kjøp av ledsagerbillett på våre nettsider. For tilgang må det sendes en e-post til geir(at)moldekino.no med bilde av ledsagerbevis. Man vil da få tilsend en personlig kode som kan benyttes på våre nettsider

Babykino er et formiddagstilbud til dere som har ansvaret for barn av det aller minste slaget. På Babykino kan du parkere barnevognen rett utenfor kinosalen, og du får rikelig plass til disposisjon inne i salen slik at du får med deg alt tilbehøret. Filmen vises med behagelig lydstyrke, og vi beholder et svakt lys i salen under visningen, slik at du lett kan gå inn og ut etter behov. Amming, bleieskift og babylyder er tillatt!

En god kinoopplevelse

Vi arbeider kontinuerlig og har investert mye for at du skal ha en så god kinoopplevelse som mulig. Som gjest bidrar man med å vise hensyn og ikke forstyrrer forestillingen for de andre gjestene. Slå av mobiltelefonen og vis god folkeskikk, du er ikke alene. Bråk og uro i salen under forestilling vil medføre bortvisning fra våre lokaler