Billettinformasjon

Billettkjøp
Manuelt salg i kinoens kiosk. Åpent fra 30 minutter før første forestilling til siste forestilling har startet

Oppmøte - adgang til forestilling
Når hovedfilm begynner og lyset slukkes i sal stenges adgang til forestilling. Dette gjøres av sikkerhetshensyn og av hensyn til publikum som ikke skal forstyrres unødvendig. Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon.

Jeg ser ikke noe program for den dagen jeg ønsker, er kinoen stengt?
Vi setter opp program for syv dager av gangen, som hovedregel på mandager, for perioden fra førstkommende fredag til torsdag i uken etter. Enkelte spesielle forestillinger har lengre tids forsalg og ligger derfor tidlig inne i programoversikten, og det kan da se ut som at det er "huller" i programmet vårt - men vi er altså åpne 362 dager i året!

Kulturrabatt for ungdom
Molde Kino deltar i prosjektet Kulturkort for ungdom i samarbeid med Møre og Romsdal fylkeskommune. Ordninga gir ungdom 25% rabatt på kinobilletter.

Ordninga gjeld for ungdom i alderen 15 - 20 år.

Ungdom vil få kjøpt kinobillettar med Kulturrabatt ved å vise gyldig legitimasjon. Rabatten er personlig, og hver enkelt ungdom får defor bare kjøpe en billett.

Billettkjøp, -avhenting i kiosk
Du kan betale kontant, debetkort, kredittkort og med kinokort.

Internett
http://www.moldekino.no kan du handle billetter med kredittkort (VISA/MasterCard) og kinokort, samt skrive ut billettene hjemme.

Ledsagerbilletter er ikke tilgjengelig på internett da disse krever dokumentasjon

Billetter kjøpt på internett refunderes ikke.
Det gjøres oppmerksom på at for billetter kjøpt på internett tilkommer det et formidlings gebyr på kr. 6,00 pr billett.

Print-At-Home
Vårt billettsystem har nå fått en oppgradering som gjør det enklere for deg å skaffe deg billett. Ikke minst slipper du nå å stå i kø for å hente billett kjøpt på nettet. Det fungerer slik at du ved kjøp av billett får denne tilsendt som en PDF-fil til din egen datamaskin. Deretter skriver du den ut, og bruker denne i stedet for "vanlig" billett ved inngangskontrollen.

DX eBillett
Med vår løsning for eBillett|mobil kan billettkjøper kjøpe billettene på mobil og gå direkte til inn-slippet hvor billetten skannes direkte. Dermed har vi endelig den papirløse billetten og kan nå tilby den mest komplette pakken for salg av billetter.

Endelig er den papirløse billetten her for kino- og kulturpublikum.  Med den nye mobilappen, eBillett mobil, vil kunden kunne kjøpe billetter, ha historikk på billettkjøp og ikke minst kunne vise frem billetten på displayet på mobilen.  Når billettene skal brukes og kontrolleres, hentes de enkelt frem via appen og en QR-kode skannes av kontrollør i innslippet. Dermed er billettkjøp på mobil blitt en komplett kjøpsprosess, uten behov for papirbillett.  

Billettkjøpet er nå tilgjengelig over alt, og du glemmer aldri billetten hjemme.  Den er på mobilen.
 
‘Nye eBillett’ er mer enn en mobilapp.  Mobilen vil automatisk synkronisere seg med web, slik at billetter kjøp på web alltid ligger tilgjengelig i appen, og omvendt. ?Alle som kjøper billetter får opprettet en profil basert på sin epostadresse, men det er helt frivillig å aktivere profilen. Mange vil gjøre dette på grunn av de mange fordelene: Kunden får full oversikt over egne billettkjøp på ‘Min side’, mulighet for utskrift av billetter og de kan få beskjed dersom det for eksempel blir avlysninger. ?
Sist, men ikke minst, er integrasjonen mot sosiale medier også et sentralt løft i ‘Nye eBillett’. I første omgang gjelder dette Facebook hvor publikum nå automatisk kan dele info om sine billettkjøp med venner. Denne delen vil også bli videreutviklet etterhvert som teknologien åpner for nye muligheter.
 
Dialog eXe as (dx) har helt siden oppstarten i 1997 utviklet løsninger for å gjøre billettkjøp så enkelt og smidig som mulig. De var først ute med hjemmeprint i 2002, og lanserer altså nå den papirløse billett for å forenkle billettkjøp for publikum.

Babykino er et formiddagstilbud til dere som har ansvaret for barn av det aller minste slaget. På Babykino kan du parkere barnevognen rett utenfor kinosalen, og du får rikelig plass til disposisjon inne i salen slik at du får med deg alt tilbehøret. Filmen vises med behagelig lydstyrke, og vi beholder et svakt lys i salen under visningen, slik at du lett kan gå inn og ut etter behov. Amming, bleieskift og babylyder er tillatt!